Nieuws Antwerpen Internationale erkenning voor Hestia-IT

Internationale erkenning voor Hestia-IT

Internationale erkenning voor Hestia-IT

nicolasHestia-IT is het eerste Belgische bedrijf dat de top van de MSPmentor 501 haalt. Dit is een rangschikking die de beste providers in managed services op het vlak van IT oplijst. De firma uit Kontich komt in de internationale top 501 op de 60ste plaats en wordt zelfs 12de gekwalificeerd op de EMEA-lijst (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

In de afgelopen vijf jaar heeft Hestia-IT zich ontwikkeld tot een professionele en kwalitatieve dienstverlener die meer dan 200 klanten dagdagelijks ondersteunt bij het operationeel beheer van de IT omgeving of zelfs delen ervan compleet in beheer overneemt. Het gaat dan zowel om monitoring, mobile managed services, service management en cloud diensten. Hestia-IT kwalificeert zich ten aanzien van de klanten tevens door een diepgaande technische kennis en door een flexibele benadering. Zo heeft elke klant een eigen direct aanspreekpunt, een senior level manager die de samenwerking opzet maar ook met de klanten mee denkt om meer rendement uit de systemen te halen.

De MSPmentor wordt aangemaakt door het Amerikaanse Nine Lives Media en mag op het vlak van kwaliteitsanalyse inzake managed services als een absolute topper aanzien worden. De MSPmentor kwalificeert de bedrijven op basis van bv. omzetgroei inzake managed services, omzet per personeelslid, het aanbod aan managed services enz. De cijferresultaten van de Nine Lives Media liggen overigens in de lijn van Graydon dat eerder identieke analyses maakte en Hestia-IT eveneens in de top-20 onderbracht.

Managing partner Nicolas Geudens is uiteraard best trots op die resultaten. “Wij zijn de eerste Belgische firma die zo sterk scoort in die publicatie”, zegt hij. “Ons bedrijf heeft daarmee bewezen dat wij effectief een heel hoog niveau halen, meteen ook de reden waarom zoveel klanten een beroep op ons doen.”

Hestia: de naam van de dochter van Cronos die in de Griekse mythologie het vuur op Olympos brandend moet houden. “Zoals ook wij het vuur van onze klanten moeten laten branden.”

Hestia-IT werd opgezet in 2008 en fungeert als managed services onderneming op het vlak van IT-beheer binnen de Cronos Groep. De onderneming draait vandaag op zo’n 50 personeelsleden en tekent voor een globale omzet van pakweg 6 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.