Nieuws Antwerpen Internationale erkenning voor Inventive Designers

Internationale erkenning voor Inventive Designers

Internationale erkenning voor Inventive Designers

inventiveInventive Designers, een specialist in Customer Communications Management (CCM) is in een studie van Madison Advisors bekroond als een van de beste ontwerpers van bedrijfsdocumenten. Het softwarepakket Scriptura Engage van de onderneming uit Hoboken kreeg de hoogste kwoteringen op het vlak van multi-channel output, de ondersteuning van sociale media, de bruikbaarheid van data analyse en support voor cloud technologie. “Uiteraard zijn we er heel trots op dat onze inspanningen op het vlak van innovatie hierbij bekroond worden”, zegt co-CEO Klaas Bals.

Ze hebben oa. de software voor onze belastingbrief geschreven. Het bedrijf Inventive Designers uit Hoboken is gespecialiseerd in de aanmaak van software voor bedrijfsdocumenten. “Het gaat erom dat wij de communicatie met de klanten willen optimaliseren,” zegt Nathalie Sysmans van het bedrijf. “Met behulp van onze software kunnen ondernemingen een vlotte link leggen naar hun afnemers en hun documentenstroom tevens beveiligen.”

Wie elke week of elke maand duizenden brieven moet uitsturen naar zijn klanten weet best dat een vlotte en beveiligde aanmaak van documenten heel erg belangrijk is. Dat hebben ze zeker ook bij de FOD Financiën begrepen. Inventive Designers heeft voor de fiscus de software ontworpen waardoor honderdduizenden documenten zelfs automatisch het huis uitgaan. “Het gaat ons uitdrukkelijk niet om de inhoud, natuurlijk”, zegt Nathalie Sysmans. “Wij maken als het ware de layout van de brieven op waardoor de fiscus met één druk op de knop zijn eigen communicatie naar de honderdduizenden belastingbetalers kan uitsturen.”

Ook verscheidene sociale secretariaten, de Lijn, KBC, Bank of America, Belgacom e.a. maken honderdduizenden documenten aan. Ze hebben in de afgelopen jaren eveneens een beroep gedaan op Inventive Designers om die flow makkelijk en veilig te laten verlopen.

Inventive Designers is in 1994 opgezet door Guy Dehond die de firma in al die jaren onafgebroken uitgebreid heeft. Scriptura Engage en intellStamp zijn in dit opzicht als softwarepakketten de bouwstenen geweest waarop de expansie gebaseerd werd. Scriptura Engage is de eigenlijke software-oplossing voor het aanmaken, het produceren en het beheren van de documentenstromen. Die documenten kunnen bestaan op papier, als mail, SMS, als invulformulier op een website, als social media message, als page op een website enz.

intellStamp is dan weer een digitale stempel die documenten van een wettelijke digitale handtekening voorziet en waarbij het document zijn legale waarde behoudt bij het uitprinten. Op die manier kunnen aktes, attesten, polissen of andere documenten digitaal worden afgeleverd in plaats van op papier omdat ze nog ondertekend dienen te worden.

Inventive Designers wordt sinds 2012 geleid door Joke Dehond, de dochter van Guy Dehond en haar partner Klaas Bals. Het bedrijf tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 5 miljoen euro. De onderneming stelt 35 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.