Nieuws Antwerpen Internationale prijs voor Sterkstokers

Internationale prijs voor Sterkstokers

Internationale prijs voor Sterkstokers

GINOO 0,0%, van distillateur Sterkstokers uit Brecht won als eerste non-alcoholische Gin ooit een zilveren medaille tijdens de USA Spirits Ratings Awards.

Elk jaar worden tijdens de USA Spirit Ratings prijzen uitgereikt voor dranken die zich identificeren met en richten tot een specifiek publiek. Deelnemers uit meer dan 45 landen namen deel binnen diverse categorieën waaronder Whisky, Wodka en Gin.

Bij de Gins won GINOO 0,0%, van distillateur Sterkstokers uit Brecht de zilveren medaille. Het gaat om een unieke prestatie, want nooit eerder kreeg een non-alcoholische spirit deze erkenning.

GINOO 0,0% is één van de eigen productklassiekers van Sterkstokers. Meester distillateur Thomas Cuyvers: “Wij denken graag out of the box. Mensen drinken graag een lekker aperitief, maar willen dit niet altijd alcoholisch. Vandaar ons idee om een alcoholvrije Gin te maken, die qua smaak en beleving een alcoholische Gin evenaart. We zijn trots op ons unieke product en blij met deze internationaal erkenning.”

Sterkstokers is gespecialiseerd in het op een ambachtelijke manier distilleren van sterke dranken zoals Gin, Rum, Vermouth, Wodka en zelfs Whisky. Naast een assortiment eigen klassiekers, ligt de focus hoofdzakelijk op de ontwikkeling van unieke private label producten voor onder meer horeca, bedrijven, organisaties of evenementen.

Momenteel zet Sterkstokers in op Online Gin Tastings en relatiegeschenken. “Door Online Gin Tastings te doen, willen we mensen nog een moment bieden om samen leuke activiteiten te ervaren. Veel bedrijven vatten dit op als een teambuilding, of een moment om een bedrijfsfeest te doen, om alle collega’s en medewerkers te bedanken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.