Nieuws Antwerpen Interoffices creëert professionele en gezonde werkomgeving

Interoffices creëert professionele en gezonde werkomgeving

Interoffices creëert professionele en gezonde werkomgeving

In een veranderde wereld die waarschijnlijk nog een lange tijd zal aanblijven, is ook een veranderde werkplek nodig. Vanuit de missie om een vooraanstaande rol te spelen in de werkplek van de toekomst was het voor Interoffices dan ook een logische stap om een vernieuwde, professionele en gezonde werkomgeving te creëren.

Diverse gezondheidsmaatregelen werden uitgewerkt en ingevoerd in de kantoren, business centers, co-workingspaces, … van Interoffices. Gaande van een thermische camera die de lichaamstemperatuur van bezoekers meet tot automatische geldispensers, plexiglas en stickers die social distancing faciliteren.

“We zijn ervan overtuigd dat onze toewijding het verschil maakt voor de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van klanten en medewerkers. Dankzij deze aanpassingen van de werkruimte op onze locaties kan iedereen weer doen waarvoor men gekomen is: werken, ondernemen, zorgen voor collega’s en voor de toekomst”, aldus Dirk Paelinck, ceo Interoffices.

Een volledig overzicht van de genomen maatregelen vind je hier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.