Nieuws Antwerpen Interoffices zet kantoren op in de stadsrand

Interoffices zet kantoren op in de stadsrand

Interoffices zet kantoren op in de stadsrand

nextellekeMobiliteit in en om de grote steden is in dit land echt wel een probleem. Tijdig je kantoor bereiken in de binnenstad is geregeld onmogelijk. Interoffices heeft een alternatief gelanceerd: kantoren huren net buiten de stad. Interoffices is een jong bedrijf dat “stijlvol ingerichte ruimtes en co-working places” aanbiedt voor één dag tot 9 jaar.

Interoffices heeft twee vestigingen opgezet: Wommelgem en Zaventem. In Wommelgem is Interoffices gevestigd in de nieuwe building van Nextel langs de E313. Medestichter Dirk Paelinck heeft in dit opzicht de nodige expertise opgebouwd. “Wij differentiëren ons van de anderen omdat wij flink wat extra’s aanbieden buiten het verhuren van de gewone vierkante meters kantoor” zegt hij. In Zaventem zijn er zo’n 80 werkplaatsen ter beschikking en in Wommelgem 75. Design meubilair, eigen kantoren of co-working ruimten en vergaderzalen kunnen worden gehuurd per dag, per maand, per jaar.

Maar de all inclusive prijzen omvatten niet alleen maar de space, maar ook onroerende voorheffing, technisch onderhoud, schoonmaak, verzekering, het design meubilair, het gebruik van de vergaderzalen. Tot zelfs de soep en de koffie. Naast evidente zaken zoals elektriciteit, water, airco en verwarming.

“Ook het technologisch aanbod zit inclusief: IT en voice geïntegreerd, alles volledig beheerd in de eigen Cloud-infrastructuur” zegt Paelinck. Aanvullende diensten zijn optioneel zoals on site boekhouding en taksadvies, IT en legal advies, het hosten van een webserver, mail en dataserver. Interoffices verhuurt zelfs virtuele kantoren: en afzonderlijk commercieel adres of zelfs de maatschappelijke zetel. “Wij bieden met Interoffices ook een oplossing voor de files” besluit Paelinck. “Net voor Antwerpen over een kantoor en vergaderzalen beschikken heeft zo zijn voordelen”.

En Interoffices is nog lang niet klaar: eind dit jaar wordt en tweede vestiging geopendin Antwerpen, vlakbij het Centraal Station. In september komen er in Brussel vier bijkomende business centers.

Interoffices organiseert op 17 september e.k. een “laagdrempelig netwerkevent, de Open-Coffee’s.” Die zullen voortaan ook elke maand telkens op de derde donderdag van de maand opgezet worden. Toegang is gratis, registratie is wel vereist.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.