Nieuws Intervest realiseert duurzame bedrijfscluster in Herentals

Intervest realiseert duurzame bedrijfscluster in Herentals

Foto Intervest

Intervest realiseert duurzame bedrijfscluster in Herentals

ANTWERPEN, HERENTALS  – Met de oplevering van Herentals Green Logistics komt Intervest met een toekomstbestendige bedrijfscluster van ongeveer 120.000 m². Het herontwikkelingsproject aan de Atealaan, een combinatie van logistieke ruimtes en kantoren, is een in-house realisatie van Intervest.

De cluster van logistieke ruimtes en kantoren is mogelijk gemaakt door bestaande logistieke panden in Herentals met een recent verworven site samen te voegen. Herentals Green Logistics beschikt naast de bestaande sites nu over 36.000 m² aan magazijnen, 3.000 m² kantoorruimte en een parkeertoren met ruim 400 parkeerplaatsen. Het complex werd gebouwd naar BREEAM-duurzaamheidsmaatstaven.

Trots

Zo goed als alle afgewerkte ruimte werd inmiddels verhuurd aan verschillende bedrijven, waaronder Biscuiterie Thijs, Transport Van de Poel, Yusen Logistics en STG. “In juni 2021 hebben we de eerste stappen gezet voor een toekomstbestendige business hub in de Kempen,” zegt CEO Gunther Gielen. “Deze duurzame cluster van logistiek en kantoren is nu een feit. Ik ben enorm trots op dit ontwikkelingsproject. De verscheidenheid aan huurtransacties zorgt voor veel diversiteit op de site.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.