Nieuws Antwerpen Intrapreneurs verdienen een steuntje

Intrapreneurs verdienen een steuntje

Intrapreneurs verdienen een steuntje

Businesspeople team posingJochen Bessemans en Veerle Huygen hebben hun vernieuwde website www.bloeibedrijven.be gelanceerd. “Een tijd geleden hebben we als koppel beslist om onze eigen zaak op te starten omdat we lokale ondernemingen willen versterken. Daarom richten we ons met Bloeibedrijven.be specifiek op twee vormen van ondernemerschap die organisaties echt future proof helpen zijn: intern ondernemerschap en sociaal ondernemende projecten”, leggen Jochen en Veerle uit.

Deze vormen van ondernemerschap nemen volgens het koppel wereldwijd aan belang toe. “Met intern ondernemerschap of intrapreneurship activeer je op een positieve manier de onbenutte creativiteit en innovatiekracht van medewerkers. Via sociaal ondernemende projecten genereren organisaties inkomsten en realiseren ze tegelijk een duurzame meerwaarde voor mens en maatschappij. Het zijn twee vormen van ondernemerschap die de wendbaarheid en veerkracht van organisaties verhogen in een wereld die aan de ene kant zeer snel verandert en waar mensen aan de andere kant steeds meer belang hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en consumeren.”

Om hun vernieuwde website te vieren, organiseren Jochen en Veerle op 1 juli 2015 een gratis adviesdag over deze twee vormen van ondernemerschap. De adviesdag verloopt via telefoon en Skype. “Per deelnemer voorzien we een half uur tijd voor een persoonlijk gesprek en de deelnemer kan op zijn inschrijving zelf aangeven wanneer hij die tijd kan vrijmaken. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt, maar het is de beste manier om zo goed mogelijk te kunnen ingaan op de persoonlijke situatie en noden van de deelnemer en dat is voor ons cruciaal”, aldus het koppel.

Voor meer informatie en om in te schrijven, kan je terecht op http://bloeibedrijven.be/wp/inschrijven-voor-adviesdag-intrapreneurship-en-sociaal-ondernemende-projecten/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.