Nieuws Antwerpen Intris bouwde eigen portaalsite

Intris bouwde eigen portaalsite

Intris bouwde eigen portaalsite

intrisjejejejejDe software dienstverlener Intris bouwde met TRIS© Portal een nieuwe webapplicatie op waarmee de klanten proactief kunnen geïnformeerd worden. De eerste fase van de applicatie is reeds operationeel. Het Antwerpse bedrijf heeft zich toegespitst op de  perfectionering van de goederenstroom in de havens.

De klanten van Intris kunnen nu reeds informatie raadplegen. Het gaat bv. om de status van het dossier, de ingezette vervoersmodi, de geschatte vertrekdatum, de effectieve vertrekdatum, de losplaats, de verpakkingscode, commodity, detail van de goederen enz. Ze kunnen tevens documenten ophalen zoals uitgaande facturen, B/L’s en certificaten. In een volgende fase wordt het ook mogelijk om dossiers te openen, lading te boeken, de magazijnvoorraad te raadplegen en goederen te reserveren in het magazijn.

TRIS© Portal wordt volledig operationeel beheerd door Intris en heeft de look & feel van de website van de klant

“Via TRIS© Portal bieden wij verschillende partijen een interessant competitief voordeel”, zegt Patrick Van De Looverbosch, CEO van Intris. “Onze klant zal zich nog beter kunnen focussen op zijn kernactiviteiten, terwijl zijn klanten in realtime en van om het even waar zijn goederenstroom kan beheren.”

Intris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Intris is een snel groeibedrijf. Samen met zijn collega-zaakvoerder Tony Vertenten werkte Patrick Van De Looverbosch op systemen om de goederenstroom te perfectioneren. Zij viseerden daarbij niet enkel de expeditiebedrijven en de transportondernemingen maar ook de verwerking van de douaneverordeningen en de opslag in magazijnen. De software werd uitgebouwd tot een omvattend geheel waarin alle havenactiviteiten geïmplementeerd werden.

Verscheidene havenbedrijven hebben in al die jaren de efficiëncy van het systeem onderkend. Intris kon logistieke bedrijven als Ahlers, de Wijngaard Natie, DP World, ASX-Ibeco, Rhenus, Steinweg, Aneka, Van Moer e.a. binnenhalen als klant. Zo’n 250 firma’s behoren vandaag tot het vast cliënteel. “Wij bieden hen effectief oplossingen aan waarmee ze hun goederenstroom volledig onder controle krijgen”, zegt Patrick Van De Looverbosch.

Sinds enkele tijd kijkt Intris ook over de grenzen heen. Het bedrijf is al actief in Nederland. Er wordt geprospecteerd in het Midden Oosten en in het Verre Oosten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.