Nieuws Antwerpen Investeer nog in 2019 en bespaar op uw heftruck of transpallet

Investeer nog in 2019 en bespaar op uw heftruck of transpallet

Investeer nog in 2019 en bespaar op uw heftruck of transpallet

Met de bestelling van verschillende heftrucks, elektrische heftrucks en elektrische transpalletten haalt Hermans Heftrucks vanaf december een uitgebreide stock binnen. Voor kmo’s is dat niet alleen interessant omdat de toestellen meteen leverbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Boekhoudkundig zijn er ook enkele fiscale voordelen aan verbonden.

Hermans Heftrucks beschikt over een uitgebreid assortiment aan heftrucks, transpalletten, verreikers, hoogwerkers en intern transportmateriaal. Voor het einde van dit jaar werd een investering gedaan in voorraad stockmachines. Het gaat naast elektrische transpalletten met een hefcapaciteit van 1,4 tot 1,8 ton, om diesel heftrucks met een hefcapaciteit tussen 2,5 en 3,5 ton en een hefhoogte van 4,7 tot 6 meter. De elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in een drie- of vierwielversie, hebben een hefcapaciteit tussen 1,8 en 2,5 ton en een hefhoogte tot 5 meter.

“We zien dat de elektrische variant steeds meer de LPG-versie vervangt. Ze zijn geruisloos, hebben geen uitstoot en kunnen ook voor buiten dienen. Bovendien heeft de elektrische driewiel heftruck een kleine draaicirkel waardoor die heel wendbaar is”, zegt Ron van der Flaas van Hermans Heftrucks.

De levering gebeurt met de eigen vloot. “We beschikken over zes eigen vrachtwagens, eentje met huif en doen daarnaast beroep op onderaannemers voor het overige transport. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op de vraag en kan de levering van stocktoestellen bijzonder snel gebeuren.”

Profiteer van uw investering in 2019

Wat maakt de stock nu zo interessant? Enerzijds de stockactie prijzen die ermee gepaard gaan, anderzijds zijn er op boekhoudkundig vlak enkele fiscale optimalisaties mogelijk. Zo kunnen investeringen van dit jaar nog versneld worden afgeschreven.

“Investeert een kleine vennootschap in 2019 nog in een nieuwe heftruck van bijvoorbeeld 25.000 euro, dan kan het door toepassing van een verhoogde investeringsaftrek en een degressieve afschrijving over 5 jaar een belastingvoordeel van bijna € 1.500 realiseren tegenover wanneer ze deze investering uitstelt tot 2020.” Het kan dus zeker nog de moeite lonen om uw investering vervroegd door te voeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.