Nieuws Antwerpen Investering in modecentrum van Antwerpse Kammenstraat

Investering in modecentrum van Antwerpse Kammenstraat

Investering in modecentrum van Antwerpse Kammenstraat

julietoch QRF, een specialist in winkelvastgoed heeft een pand verworven in de Kammenstraat, het hart van het Antwerpse modecentrum. De winkel werd samen met een pand in Namen ingebracht in het kader van een kapitaalverhoging van de groep.

De winkel is verhuurd aan de keten Dstrezzed en genereert een jaarlijkse huuropbrengst. De Kammenstraat geldt als één van de nieuwste en hipste winkelstraten van Antwerpen met een sterke aanwezigheid van trendy en avant-garde fashion retailers. Deze ‘alternatieve’ shoppingstraten onderbouwen de algemene attractiviteit van het hele stadscentrum en maken van Antwerpen de top retail locatie die ze vandaag is.

De retailer die aanwezig is in dit pand, Dstrezzed, is een Nederlandse luxury vintage-fashion retailer met een rijke historiek, gebaseerd op een duidelijke visie “to dstrezz after work.”  Dstrezzed focust daarom op comfortabele kledingstukken voor mannen, met een unieke look, die superieur zijn in comfort en kwaliteit. De Kammenstraat was voor hen de ideale keuze om hun eerste Belgische winkelvesting te openen.

Het pand zelf is recent grondig gerenoveerd en in goede staat. Met een gevelbreedte van ca. 7 meter en een oppervlakte van meer dan 160 m² leent ook dit winkelpand zich uitstekende voor diverse winkelconcepten.

Qrf
wil als beursgenoteerde vastgoedvennootschap steeds verder groeien en zoekt nog naar winkelsites in de “Golden Mile”, de straten in de binnenstad die dominant zijn voor hun verzorgingsgebied. Daarbij kiest Qrf voor steden met een verzorgingsgebied van minimum 50.000 consumenten en specifiek voor straten met een hoog passantenaantal.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.