Nieuws Antwerpen Investeringsmaatschappij Akiles stapt in Castelein Sealants uit Kapellen

Investeringsmaatschappij Akiles stapt in Castelein Sealants uit Kapellen

Investeringsmaatschappij Akiles stapt in Castelein Sealants uit Kapellen

KAPELLEN – Investeringsmaatschappij Akiles, gespecialiseerd in groeikapitaal, investeert in de groep Castelein Sealants. Het bedrijf werd in 2008 in Kapellen opgericht door Christophe Castelein en biedt vandaag een breed gamma aan lucht- en waterdichte oplossingen voor gevelconstructies.

Castelein Sealants is een leider in de productie en distributie van gevelafdichtingsproducten op de Belgische markt. Het ondersteunt haar klanten bij hun projecten en biedt hen aangepaste en op maat gemaakte technische oplossingen voor de verschillende problemen van thermische en akoestische isolatie en lucht- en waterdichtheid.

Door de investering en ontwikkeling van een eigen productie-eenheid in België, is Castelein Sealants in staat zeer snel producten op maat te leveren, zowel in België als de buurlanden.

“Akiles deelt onze filosofie en onze ambitie om onze klanten oplossingen aan te bieden met steeds meer toegevoegde waarde. Hun financiële en strategische steun zal zowel de onderneming, haar medewerkers als haar klanten ten goede komen. Dit zal onze groep versterken in haar volgende groeifase, zowel in het kader van de optimalisering van onze structuur, lancering van nieuwe innovatieve producten als ontwikkeling van nieuwe markten in België en het buitenland”, zegt Christophe Castelein, oprichter en ceo van de groep.

Castelein Sealants is sinds de oprichting snel gegroeid en kan rekenen op een team van 25 medewerkers. Het bedrijf uit Kapellen genereert een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.