Nieuws Antwerpen Ismar werkt in een niche binnen een niche

Ismar werkt in een niche binnen een niche

Ismar werkt in een niche binnen een niche

medicamentenIsmar Healthcare zoekt verscheidene professionals om mee de groeiende klantenportfolio van het bedrijf te helpen uitbouwen. De onderneming uit Lier is gespecialiseerd in doelgerichte medische informatie en opleidingsprogramma’s. “Een nichemarkt in een niche,” zegt zaakvoerder Louis Smets van het bedrijf. Samen met zijn vennoot Bianca Meesen richtte hij Ismar 17 jaar geleden op.

Zelf werkten ze een aantal jaren voor farmabedrijven en medische instellingen waar ze ontwikkelingsprogramma’s voor nieuwe geneesmiddelen uitschreven en begeleidende opleidingstrajecten uittekenden. “Het is een heel aparte wereld die enorm veel persoonlijke inzet eist. Wij werkten ook jarenlang in het buitenland. Tot het familiaal niet meer verder kon en we de beslissing namen om een eigen bedrijf op te zetten.”

Met Ismar Healthcare gingen Bianca Meesen en Louis Smets verder op het pad dat ze eerder bewandeld hadden. Met groeiend succes. Vandaag werkt het bedrijf uit Lier voor meer dan 250 klanten op meer dan 40 verschillende ziektebeelden. De spinoff e-HIMS spitst zich specifiek toe op opleidingsprogramma’s als Mirrors of Medicine.

Om die sterke groeiperspectieven verder te onderbouwen is Ismar op zoek naar bijkomend personeel. Een account manager, een medical information manager, een marketing manager enz. Vrij hoog aangeschreven profielen die zeker niet makkelijk in te vullen zijn. De aanwervingen zijn niettemin belangrijk “want we moeten ons verder kunnen ontplooien op het vlak van medische vormingsprogramma’s en simultiemodellen.”

Ismar stelt vandaag zo’n 25 mensen tewerk en tekent voor een omzert van 4,5 miljoen euro. e-HIMS brengt nog eens 1,5 miljoen euro in.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.