Nieuws Antwerpen Isobois opende toonzaal in Wijnegem

Isobois opende toonzaal in Wijnegem

Isobois opende toonzaal in Wijnegem

isoboisRamen- en deurenspecialist Isobois heeft een nieuwe toonzaal geopend in Trade Towers in Wijnegem. Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg is samen met zijn Duitse partner Schuco aan een snelle expansie toe en opende daartoe eerder al een toonzaal in Beveren-Waas. Binnen enkele weken komt ook Leuven aan de beurt.

Isobois ontwerpt, produceert en installeert al 43 jaar ramen en deuren uit aluminium, PVC en hout. Het bedrijf heeft daartoe al enkele tijd terug de groep Schuco onder de arm genomen en volgt als Schuco Premium Partner de kwaliteitseisen van de Duitsers bij de producctie en de montage van aluminium en PVC-buitenschrijnwerk. “Die kwaliteit willen wij ook laten zien”, zegt verkoper Benny Alen. “Vandaar onze investeringen in bijkomende toonzalen. Wij hadden er al twee in Heist-op-den-Berg maar wij willen nog dichter tegen de klanten aanzitten. Vandaar Wijnegem en Beveren-Waas.”

De nieuwe showroom in Wijnegem moet de liefhebbers van moderne en klassieke architectuur confronteren met de kwaliteit die Isobois garandeert.

Isobois wordt aangestuurd door Filip Vertommen en tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 6,5 miljoen euro. Het bedrijf stelt 42 mensen tewerk. Er staan overigens verscheidene vacatures open voor plaatsers en verkopers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.