Nieuws Antwerpen Isotrie zoekt bijkomend personeel

Isotrie zoekt bijkomend personeel

Isotrie zoekt bijkomend personeel

isotrieIsotrie zoekt dringend bijkomend personeel. Het bedrijf in Wommelgem is gespecialiseerd in het aanbrengen van polyurethaanschuim als isolatie in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. “Ons orderboek voor de komende weken zit goed vol,” zegt zaakvoerder Nick De Coster. “Wij hopen binnenkort een vijfde vrachtwagen in te zetten.”

Het atelier van Isotrie in Wommelgem is de vierde vestiging van de groep die sinds 1986 aangestuurd wordt vanuit Drongen. Carlos Vandevelde onderkende er sterke groeiperspectieven in de isolatiemarkt en specialiseerde zich in het spuiten van polyurethaanschuim onder vloeren, daken, in kruipkelders en spouwmuren. De klanten van het bedrijf zijn erop bedacht hun energieverbruik naar beneden te halen en op die manier hun eigen steentje bij te dragen tot de bescherming van het leefmilieu.

In de snelle expansie van de markt opende Isotrie eerst twee vestigingen in het Luikse en in Eigenbrakel. Vervolgens kwam Munsterbilzen aan de beurt doch die filiale werd in 2010 overgebracht naar Wommelgem “waar we dichter bij onze klanten zitten”, zegt Nick De Coster.

Het ging van begin af heel vlot in Wommelgem. “Ik ben hier als bediende begonnen met twee arbeiders,” zegt Nick De Coster. “Vandaag zijn we met 14 man en we willen nog twee bijkomende mensen in dienst nemen.”

Isotrie stelt vandaag zo’n 50 mensen tewerk. Het bedrijf is nog altijd in handen van de stichter, Carlos Vandevelde. In 2012 werd voor het lopende jaar 2013 een omzet gebudgetteerd van 12 miljoen euro. “We gaan dit cijfer makkelijk halen. Waardoor we ook onze ambities voor 2014 nog kunnen optrekken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.