Nieuws Antwerpen Israëlische foodbar Boker Tov opent tweede vestiging

Israëlische foodbar Boker Tov opent tweede vestiging

Israëlische foodbar Boker Tov opent tweede vestiging

Zes maanden na de opening van hun Israëlische foodbar Boker Tov in Berchem, openen Tom Sas en Lori Dardikman nu een tweede vestiging op het Eilandje in Antwerpen. “Een nieuwe plek, maar nog altijd volgens hetzelfde recept”, vertelt het koppel. Blikvangers van de tweede vestiging zijn de microbakkerij en het grote terras, dat met de heropening van de horeca van pas zal komen.

Hun tragische start van een half jaar geleden heeft de Israëlische foodbar Boker Tov inmiddels meer dan verwerkt. In oktober 2020 moesten Tom en Lori 4 dagen na opening van hun nieuwe zaak de deuren al sluiten door de coronamaatregelen. Nu draait de foodbar zo goed dat er in het hartje van ’t stad zelfs een tweede zaak bijkomt.

“We hebben gemerkt dat er voldoende ruimte is voor een tweede Boker Tov in onze hometown. Het Eilandje is de perfecte mix tussen residentieel en business. Bovendien breiden we zo de actieradius van onze leveringsservice uit, want het was tot nu toe niet altijd mogelijk onze gerechten in het centrum te laten leveren”, leggen Tom en Lori uit.

De eyecatchers van de nieuwe zaak zijn het grote terras voor 50 personen met zicht op het Willemdok en de opening van een eigen microbakkerij. Aan het concept van Boker Tov, een stukje Tel Aviv naar Antwerpen brengen, verandert niets. “Tel Aviv is kleurrijk, kosmopolitisch en modern. Precies de smeltkroes die we ook willen uitstralen in Boker Tov. Onze nieuwe zaak is meer dan ooit een inclusief project waar alle kleuren, maten en geloofsovertuigingen welkom zijn”, besluit het koppel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.