Nieuws Antwerpen IT-bedrijf acom lost parkeerprobleem op met elektrische steps

IT-bedrijf acom lost parkeerprobleem op met elektrische steps

IT-bedrijf acom lost parkeerprobleem op met elektrische steps

ANTWERPEN – 29 medewerkers van IT-servicebedrijf acom leggen voortaan de laatste meters tot aan hun kantoorgebouw al steppend af. Het Antwerpse bedrijf wil zo het hoofd bieden aan de parkeerproblemen op de Boomsesteenweg.

De site waar acom gevestigd is telt maar 12 parkeerplaatsen, veel te weinig voor de 29 personeelsleden dus. Nu er ook in de omliggende straten maar twee uur gratis geparkeerd mag worden, vond het bedrijf een creatieve oplossing. In totaal kochten ze 26 steps die vrij ter beschikking staan van het personeel.

Met een actieradius van 30 kilomter zijn de steps breed inzetbaar. “Het is voor ons bedrijf de geknipte manier om de mobiliteit van onze medewerkers te verbeteren en het parkeerprobleem in de directe omgeving op te lossen”, vertelt Maarten Avonts, medevennoot van acom. “Daarnaast kunnen we ook onze klanten nog beter van dienst zijn. Die bevinden zich heel dikwijls in de stadskernen van Antwerpen en Brussel, waar parkeren met de auto heel erg moeilijk is geworden. Met de elektrische steps vergroot de flexibiliteit van ons personeel en genieten ze ook van meer vrijheid.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.