Nieuws Antwerpen IT-flex zoekt dringend developers

IT-flex zoekt dringend developers

IT-flex zoekt dringend developers

itflexEr zit een sterke beweging in de IT-markt. Veel ondernemingen zoeken applicaties om hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Het consultancybedrijf IT-flex zoekt in dit opzicht dringend bijkomende developers en project managers. “Ze zijn moeilijk om vinden”, zegt vennoot Kristel Heyns. “Wie zich aanmeldt kan hier onmiddellijk beginnen.”

IT-flex is als onderneming gegroeid uit het initiatief van Alain Van Den Bossche en Kristel Heyns. Die zetten het bedrijf op in 2007. Ondertussen werken er al meer dan 35 man. “Wij zijn heel ongeduldig om verder door te groeien”, zegt Kristel Heyns. “Er liggen zo ontzettend veel opportuniteiten in de markt. Wij willen ze grijpen maar dan hebben we echt ook wel bijkomende mensen nodig.”

De consultants van IT-flex zjin vooral gespecialiseerd in applicaties van ontwikkelingen in Java en .Net. Ze worden uitgestuurd naar de klanten waar ze specifieke innovatieve projecten uitwerken waarmee de business een boost kan gegeven worden. Het gaat in dit opzicht allemaal razendsnel. IT-flex budgetteert voor het lopende jaar een omzet van liefst 4 miljoen euro.

“Het gaat uitstekend, ja”, stelt Kristel Heyns. “Maar ook wij hebben het niet altijd onder de markt gehad. Wij hebben ook de crisis gevoeld. Alleen hebben wij er altijd op gelet om onze activiteiten ruim te spreiden. Ook sectoraal. Wij tellen vandaag 22 eindklanten die voor het grootste stuk op verschillende markten actief zijn. Daardoor hebben wij in de afgelopen jaren de neergang in de markt kunnen opvangen. Wie zich als IT-bedrijf toegespitst had op de banken heeft daar uiteraard zwaar de gevolgen van ondervonden.”

Tot het klantenbestand van IT-flex behoren ook verscheidene overheidsbedrijven en zorginstellingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.