Nieuws Antwerpen ITZU opent Antwerpse hub

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU [It’s you] investeert in een gloednieuwe hub aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Daarmee wil de HR- en facilitaire dienstengroep met Limburgse roots nog meer verankerd zijn in regio Antwerpen en dichter bij kandidaten en klanten zijn. In eerste instantie wordt het kantoor een uitvalsbasis van de instroombedrijven binnen de ITZU groep.

“Met ITZU zijn we ondertussen uitgegroeid tot een nationale speler op het vlak van Human Resources en Cleaning & Facility Services”, zegt ceo Koen Janssen. “De voorbije jaren hebben we sterk getimmerd aan de uitbreiding van ons kantorennetwerk in gans België. Ook in Antwerpen, in de Bresstraat, hebben we al jaren een kantoor met Itzu Jobs. Zij verhuizen nu dus naar de Mechelsesteenweg.”

Ook wervings- en selectiekantoor Itzu Select nemen hun intrek in dit nieuwe kantoor, net als HR project sourcing. “Dankzij deze sterkere verankering in de metropool kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en worden we nog aantrekkelijker voor kandidaten om te solliciteren voor een van onze jobs”, vertelt Toby Wauters, coo van Itzu Jobs & Itzu Select.

Grote ambities

De ITZU groep koestert grote ambities voor Antwerpen. “Op dit moment zullen er zo’n 15 collega’s hun intrek nemen in het nieuwe kantoor. Binnen twee jaar willen we ons team in onze Antwerpse hub uitgebouwd hebben tot een 40-tal en onze verschillende niches zoals office, maritiem, logistiek, horeca, customer contact, … nog verder uitbouwen en professionaliseren“, aldus Wauters.

De opening van de nieuwe ITZU hub in Antwerpen staat gepland voor medio februari.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.