Nieuws Antwerpen iValue vervoegt Intracto Group

iValue vervoegt Intracto Group

iValue vervoegt Intracto Group

Het Antwerpse digitaal marketingbureau iValue heeft met een sterk team van 25 experts, onder leiding van Wim Berghmans en Jacob Eeckhout, op 10 jaar tijd een aantrekkelijke portfolio aan competenties en klanten uitgebouwd. Zij vervoegen nu het team Intracto Group uit Herentals.

iValue is als digitaal marketingbureau sinds 2010 dé partner voor kmo’s, grote ondernemingen en organisaties in alle sectoren. Het bureau is gespecialiseerd in marktonderzoek, strategische communicatie, technologie en digitale marketingcampagnes. Met de overname van iValue zet Intracto Group verder in op het groeidomein performance marketing.

Wim Berghmans, co-ceo iValue: “De filosofie van Intracto Group om full service klanten te ontzorgen, komt helemaal overeen met onze visie op het ontzorgen van klanten. Als agentschap kan je klanten digitaal beter helpen met een breed team van experts.”

Jacob Eeckhout, oprichter en co-ceo iValue: “Door nu te kiezen voor Intracto Group nemen we meteen een gigantische groeisprong. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze teamleden. Enerzijds kunnen we onze expertise nu op nog grotere schaal inzetten en anderzijds kunnen we onze klanten een nog brede scala aan mogelijkheden en diepgaande expertise aanbieden. Onze kennis in analyse & research, user experience en performance marketing zullen binnen Intracto Group onmiddellijk van meerwaarde zijn.”

Campus Antwerpen in volle ontwikkeling

Pieter Janssens, ceo Intracto Group: “Met Intracto Group bouwen we campussen waar we talent uit meerdere disciplines samenbrengen. Elke campus is, naast een werkplek, een bruisende omgeving waar kennis en talent samenkomt. Dat vertaalt zich in vele kennissessies, events, gastcolleges, opleidingen, enzovoort. Met de overname van iValue versterken we onze campus in Antwerpen om klanten zowel met specifieke noden als met end-to-end vraagstukken met raad en daad bij te staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Mediahuis stapt uit Denksport-uitgever

Het Belgische investeringsfonds Ergon Capital en Mediahuis verkopen Keesing Media Group, de uitgever achter Denksport en verschillende andere puzzelboeken in… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Antwerpen
Antwerpen

Slechts 2 nieuwe faillissementen

De ondernemingsrechtsbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 24 november 2 bedrijven uit de regio failliet verklaard. Lees meer