Nieuws Antwerpen JADA events vaart tegen stroom in

JADA events vaart tegen stroom in

JADA events vaart tegen stroom in

jadaEconomische crisis en toch personeelsfeestjes, familiedagen, jubilea, recepties, teambuildingactiviteiten, beurzen, congressen en netwerkevementen? Zeker weten, stelt Jan de Wieuw van het evenementenbureau JADA events. “Bedrijven moeten meer dan ooit beseffen dat klanten en personeelsleden vandaag hun belangrijkste kapitaal vormen.”

Jan de Vieuw en Danny Kayser zetten JADA events op in volle crisisperiode. In 2008. Het jaar van het debâcle met Fortis bv. Vijf jaar later staat hun bedrijf er sterker dan ooit. Met een omzet van pakweg 1 miljoen euro hebben ze al die jaren uitstekend gepresteerd. Hun orderboek zit ook dit jaar barstenvol. “Na nauwelijks vijf maanden mogen we nu al zeggen dat we dit jaar zeker break-even gaan draaien. Vandaar dat we met Lisa Goris ook ons vijfde vaste personeelslid in dienst genomen hebben. In de komende maanden mogen we allicht al uitkijken naar onze zesde werknemer.”

JADA events is helemaal toegespitst op events en communicatie in het bedrijfsleven. Zowel interne als externe activiteiten. “Wij hebben geprobeerd om bedrijven ervan te overtuigen om zich te engageren voor hun klanten en hun personeelsleden. Zeker op het moment dat het wat minder goed gaat moeten de ondernemers hun belangrijkste activa beter verzorgen. Ook al zijn de budgetten gekrompen. Wij gaan dan op zoek naar de mogelijkheden binnen de gestelde marges. Wij willen oplossingen aanbrengen. Het kan ook goed met iets minder. Al besef ik best dat het steeds tegen stroom in varen bleef.”

Jan de Vieuw pakt graag uit met de schoenenketen Torfs (Sint Niklaas), een van zijn meest trouwe klanten. “Wij werken al vele jaren voor Torfs. En wat kun je dan vaststellen? Dat Torfs ondanks de crisis vandaag de hoogste omzetcijfers ooit neerzet. De firma Torfs heeft nu eenmaal biezonder beel aandacht voor zijn klanten en zijn personeelsleden. Dat zit er bij de onderneming helemaal ingebakken. Wij zijn er dan ook trots op dat wij mee van hun succes kunnen genieten.”

Ook Reynaers Aluminium (Duffel), Nutricia (Bornem), Cegelec (Brussel), Studio 100 (Aartselaar), de online bankier Isabel, het Ballet van Vlaanderen, de Vlaamse Opera e.a. behoren tot het klantenbestand van JADA events.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.