Nieuws Antwerpen JAKO verlengt contract met Royal Antwerp FC tot 2022

JAKO verlengt contract met Royal Antwerp FC tot 2022

JAKO verlengt contract met Royal Antwerp FC tot 2022

LIER/ANTWERPEN – De voetballers van Antwerp spelen nog drie seizoenen in outfits van JAKO, het Duits sportmerk met Belgische zetel in Lier.

Het nieuwe contract tussen JAKO België Nederland Frankrijk (Benefra), met hoofdzetel in Lier, loopt tot 2022. “We kijken er al naar uit om volgend seizoen met Antwerp Europa in te duiken”, aldus Jan Jacobs, ceo van Jako Benefra.

“Sinds Antwerp met JAKO in zee is gegaan in het seizoen 16-17, volgden de successen mekaar op: van promotie naar 1A tot bijna meteen play-off 1 in het eerste seizoen op het hoogste niveau en dit jaar mogelijk zelfs een derde plaats. Er wachten ons nog mooie sportieve tijden de komende seizoenen”, benadrukt Jan Jacobs.

“Wij passen bij elkaar. Zowel RAFC als JAKO hebben de ambitie nummer 1 te worden. JAKO als beste kledijpartner voor iedereen die in teamverband aan sport doet. En RAFC wil zich meten met de beste clubs in Europa, waardoor we ook als merk verder kunnen groeien in landen als Nederland en Frankijk.”

“De concurrentie was groot. Maar JAKO kon alsnog een extra inspanning leveren om het verhaal met RAFC verder te zetten. Antwerp is vandaag de belangrijkste niet-Duitse investering voor JAKO.”

Gulle sponsor

JAKO, actief in meer dan 50 landen, is een Duits sportmerk met thuisbasis in Mülfingen-Hollenbach. De roots van JAKO liggen in de teamsport met voetbal op kop.

In Duitsland is JAKO partner van Bayer 04 Leverkusen, Hannover 96 en straks VFB Stuttgart. Maar JAKO gaat ook breder. Zo is JAKO Benefra actief in tennis (nationale dubbelspelers), hockey (Victory), volleybal (Antwerp Ladies, Amigo’s Zoersel), basketbal (Guco Lier), korfbal (nationale ploeg), handbal, zaalvoetbal, atletiek (BOIC, Spelen in Rio), wielrennen (Beat Cycling)…

Meer dan 300 verenigingen in België werken met JAKO, met ook een jarenlange traditie met Lierse. De huidige samenwerking met eersteklasser KV Kortrijk stopt na dit seizoen, deels ook door het vernieuwde contract met RAFC.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.