Nieuws Antwerpen Janssen en Janssen opent nieuw belevingskantoor in Brasschaat

Janssen en Janssen opent nieuw belevingskantoor in Brasschaat

Janssen en Janssen opent nieuw belevingskantoor in Brasschaat

BRASSCHAAT – Vastgoed- en verzekeringsspecialist Janssen en Janssen opende pas een gloednieuw kantoor in het centrum van Brasschaat. Het gaat om een ruim belevingskantoor, waar klanten in optimale omstandigheden ontvangen kunnen worden. De bedoeling is om dit nieuwe concept ook uit te rollen naar ander kantoren.

Het nieuwe kantoor in Brasschaat bevindt zich in een ruim en uitnodigend pand, vlakbij het Kerkplein. Met de inrichting mikt Jansen en Jansen op meer beleving voor de bezoeker. Behalve een gezellig salon is er ook een speelhoek voor kinderen voorzien. Om het bezoek nog aangenamer te maken, kan iedereen genieten van koffie, frisdrank en een snoepje. Aparte ruimten nodigen uit om dieper in te gaan op bepaalde zaken.

Ruimere openingsuren

“Iedereen kan hier vrijblijvend terecht voor advies en vragen over woningkrediet, vastgoed, verzekeringen en alles wat met het syndicusverhaal te maken heeft”, vertelt zaakvoerder Stefaan Janssen. “Alle medewerkers zitten vanaf nu onder één dak, wat een meerwaarde is voor de klant. Wij bieden ruimere openingsuren en het nieuwe kantoor is zes dagen per week geopend, ook op zaterdagvoormiddag. Telefonisch zijn we eveneens op zondag bereikbaar.”

Janssen en Janssen wil dit belevingsconcept van ruime kantoren met voldoende plaats voor al het personeel nu verder gaan uitrollen. Zo zullen de kantoren in Gooreind, Sint-Antonius (Zoersel), Merksem, Leopoldsburg en Tremelo een gelijkaardige metamorfose ondergaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.