Nieuws Antwerpen Janssens & Zonen nv ervaart niets dan voordelen aan de binnenvaart

Janssens & Zonen nv ervaart niets dan voordelen aan de binnenvaart

Janssens & Zonen nv ervaart niets dan voordelen aan de binnenvaart

Ongeveer 80 procent van het aangevoerde grind, zand en cement bereikt J. Janssens & Zonen nv op jaarbasis via het water. De handelaar van bouwmaterialen uit Sint-Lenaarts is duidelijk fan van de binnenvaart, want startte vorig jaar ook met palletvervoer via het kanaal. Vaar jij ook al de juiste koers? Ontdek de getuigenis van deze trotse binnenvaartgebruiker.

Een schip met palletgoederen haalt zo’n 15 vrachtwagens van de baan. En nog een bijkomend voordeel: J. Janssens & Zonen nv ziet dat de kostprijzen van transport via de weg en via water stilaan op gelijke hoogte komen.

Ook het water op?

Benieuwd naar wat de binnenvaart voor jouw logistiek te bieden heeft? Hoe de waterwegen een milieubewust en duurzaam transportalternatief kunnen zijn? De binnenvaart – 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar – biedt oplossingen op maat van elk bedrijf. Maak kennis met enkele ambassadeurs die al overtuigd zijn van de meerwaarde van de binnenvaart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.