Nieuws Antwerpen JCI Antwerpen brengt winnaars beker Donck samen

JCI Antwerpen brengt winnaars beker Donck samen

JCI Antwerpen brengt winnaars beker Donck samen

JCI Antwerpen Beker DonckAlexandra Boogers , winnaar van de beker Donck editie 2013, bracht voor het eerst eerdere winnaars samen tijdens een diner. Van de 31 winnaars waren er op deze eerste editie 10 aanwezig, met naast Alexandra ook Paul Lammers, Alex Bellemans, Ludo Vermeiren, Liesbeth Coteur, Carine Ceyssens, Paul Roels, Hans Muys, Gaëlle Devos, Viviane Sprangers. Allen getuigden over hun JCI-carrière en de reden voor de winst van deze beker.

De nieuwe voorzitter van JCI Antwerpen, Daan Desmyter, hoopt dat dit diner een traditie wordt binnen JCI Antwerpen en helpt om de banden tussen de verschillende generaties aan te halen.

De wisselbeker wordt elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van JCI Antwerpen overhandigd aan een lid dat zich verdienstelijk maakte in het internationale JCI-landschap. De beker werd in leven geroepen om Michel Donck te herdenken, een internationaal zeer actief lid dat in 1975 overleed op 42-jarige leeftijd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.