Nieuws Antwerpen JCI Awards voor jonge ondernemers

JCI Awards voor jonge ondernemers

JCI Awards voor jonge ondernemers

jciDe provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen hebben hun genomineerden aangeduid voor de JC1 Award. De JCI Award geeft een erkenning aan jonge ondernemers uit de provincies die op een uitzonderlijke wijze getuigen van duurzaam ondernemen en die zich weten te toetsen aan de waarden van de Junior Chamber International.

JCI is een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen. Door hun engagement, hun vriendschap en het realiseren van creatieve perojecten met een duurzaam impact groeien zij door tot toekomstgerichte ondernemers. De vier basispijlers waarrond de JCI-leden evolueren zijn het individu, de gemeenschap, internationalisme en business. JCI België telt zo’n 1700 leden. Wereldwijd staat JCI voor meer dan 200.000 leden verspreid over meer dan 100 landen. In 2015 viert JCI haar 100ste verjaardag.

Uit de eerste selectieronde kwamen in Antwerpen verscheidene creatieve jonge ondernemers die deelnemen aan de verkiezing op 20 maart e.k.: Manuel Goossens van het dierenvoedingsbedrijf Good ID, Pieter Janssens, de managing director van het digital agency Intracto, Ellen Kegels, de zaakvoerster van het wollen accesssoires bedrijf met sociale inslag LNBeanies en Ben Poelmans en Tom Dekkers van het consultancybedrijf Velocitas.

Oost-Vlaanderen koos voor Daphne Aerts van TNS Kroketten, Filip Audenaert van Polymer Insultion Products, Stijn De Rammelaere en Tomothy Desmet van Profacts en Werner Fransen en Wim van Soon van Reditech. Oost-Vlaanderen kent zijn award toe op dinsdag 25 maart e.k.

De finalisten uit Antwerpen en Oost-Vlaanderen gaan door naar de Vlaamse verkiezing die plaatsvindt in de Bijloke in Gent op 21 mei e.k.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer