Nieuws Antwerpen JCI verkiest jonge ondernemer van het jaar

JCI verkiest jonge ondernemer van het jaar

JCI verkiest jonge ondernemer van het jaar

jcijciHet JCI district Antwerpen organiseert de verkiezing van de Jonge Ondernemer van het Jaar. De Antwerpse genomineerde komt later in aanmerking bij de verkiezing van de Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar. Er moet gekozen worden tussen Bart Van Zele (Via Futura), Jorik Rombouts (Rombit), Philippe Jans (Biolectric) en Thierry Kirschstein (United International Business Schools).

Het wereldwijd netwerk Junior Chamber International (JCI) heeft een actieve vestiging in het Antwerpse. JCI werkt op de vier grondbeginselen leiderschap, zelfontplooiing, internationalisme en maatschappelijk engagement. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In dit opzicht wordt elk jaar een Jonge Vlaamse Ondernemer bekroond die in grote mate beantwoordt aan de vooropgezette grondbeginselen.

Op donderdag 5 maart aanstaande vindt opnieuw de uitreiking van de prijs plaats. De manifestatie gaat door in de Artesis Plantijn Hogeschool.

De vier kandidaten:
■Bart van Zele – van de websiteproducent Via Futura uit Antwerpen
■Jorik Romouts – van cloud softwareproducent Rombit uit Antwerpen
■Philippe Jans – van het energiebedrijf Biolectric uit Temse
■Thierry Kirschstein – van de United International Business Schools in Antwerpen

De award uitreiking is een publiek avondevenement dat jaarlijks heel wat toeschouwers verwelkomt van over gans de provincie en daarbuiten. Om 18:30 wordt begonnen met een walking dinner waarna de vier kandidaten hun ondernemersverhaal aan het grote publiek kenbaar maken. Na de aankondiging van de provinciale winnaar en de uitreiking van de prijs wordt afgesloten met een netwerkmoment waarin deelnemers, partners, jury en toeschouwers op zijn uitgenodigd.

Ingeschreven kan nog op de website: http://antwerpen.jongeondernemervanhetjaar.be/nl/programma.
Meer informatie bij Grietje François 0478/47.94.61

More Sharing ServicesDelen • Share on facebook Share on linkedin Share on google Share on twitter

..

Meer artikels van JCI

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.