Nieuws Antwerpen JDB Haarden en kachels heeft mooiste stand op Bouw & Reno

JDB Haarden en kachels heeft mooiste stand op Bouw & Reno

JDB Haarden en kachels heeft mooiste stand op Bouw & Reno

RUMST/ANTWERPEN – JDB Haarden uit Rumst valt voor het derde jaar op rij in de prijzen tijdens de bouw- en renovatiebeurs Bouw & Reno in Antwerpen. Hun stand werd verkozen als de mooiste van de 245 deelnemers aan de beurs. Dat was al voor het tweede opeenvolgende jaar. In 2018 kreeg het bedrijf ook al de communicatie-award.

“We zijn super fier op ons team! Jaar na jaar leveren we een kwalitatief resultaat en dat ligt helemaal in lijn met onze bedrijfsfilosofie”, vertelt Yagho De Backer.

Op Bouw & Reno kregen de bezoekers ter inspiratie een warme opstelling te zien, maar in de uitgebreide showroom in Rumst staan meer dan 70 modellen om uit te kiezen. “JDB Haarden & Kachels is een familiebedrijf. Dankzij onze klanten mogen we al 60 jaar, ondertussen met de derde generatie De Backer, vormgeven aan ons bedrijf en aan onze klanten hun haarddromen”, klinkt het bij Yagho De Backer.

Ondanks de recente erkenning op Bouw en Reno heeft het bedrijf nog een gezonde dosis ambitie naar volgend jaar toe. In 2021 zou JDB Haarden & kachels graag de experience award in de wacht slepen. Dat is een trofee die wordt uitgereikt aan de stand met de meeste beleving. “We zouden graag drie op drie behalen”, zegt Yagho De Backer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.