Nieuws Antwerpen Jean-Pierre van bekende broodjeszaak in Antwerpse studentenbuurt overleden

Jean-Pierre van bekende broodjeszaak in Antwerpse studentenbuurt overleden

Jean-Pierre van bekende broodjeszaak in Antwerpse studentenbuurt overleden

ANTWERPEN – Verbijstering alom in de Antwerpse studentenbuurt en op sociale media. De gekende Jean-Pierre Sneyers is op 59-jarige leeftijd overleden aan een hartfalen. Hij stond vier decennia lang in zijn winkeltje aan de Grote Kauwenberg aan Universiteit Antwerpen.

Jean-Pierre is bij verschillende generaties studenten een begrip. Hij straalde van enthousiasme en velen herinneren zich ongetwijfeld zijn mopjes. Zijn populariteit leverde hem drie jaar geleden zelfs een eigen fanpagina Jean-Pierre Daily op Facebook op, waar al zijn legendarische uitspraken werden verzameld.

De piepkleine zaak van Jean-Pierre en zijn vader bestaat al 63 jaar. Nog steeds konden studenten er terecht voor broodjes en cake aan zeer democratische prijzen.

Aan de deur van de zaak hangt nu een briefje met de melding ‘wegens familiale omstandigheden zal de winkel voor onbepaalde tijd gesloten zijn‘.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.