Nieuws Antwerpen Jean sur Mer brengt de zee naar de voordeur

Jean sur Mer brengt de zee naar de voordeur

Jean sur Mer brengt de zee naar de voordeur

EKEREN – Jean sur Mer gooit het roer om. Via een samenwerking met Quisquater uit Dendermonde gaat het Ekerse visbedrijf verse vis, diepgevroren vis en bereide vismaaltijden tot bij particulieren thuis brengen.

Jean sur Mer haalt zijn inkomsten voornamelijk uit de verkoop van visproducten aan horecazaken. Doordat die door de coronacrisis noodgedwongen de deuren moesten sluiten, werd op zoek gegaan naar een oplossing. Het resultaat: een contactloos deliveryconcept van (verse) vis.

“Als voedingsbedrijf moeten wij ons aanpassen aan de wensen van de klant, maar ook aan de almaar veranderende omstandigheden”, zegt Jan Kegels van Jean sur Mer. “Onze partner Quisquater heeft verschillende gekoelde bestelwagens en neemt het logistieke luik voor zijn rekening. Zij zorgen voor verse vissen en drie bereide visgerechten, terwijl onze diepgevroren kibbeling, lekkerbekken, goujonettes en garnaalkroketten het perfecte comfortfood vormen tijdens deze bizarre dagen.”

Geen contact

De leveringen zijn voorzien voor particulieren in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Brussel. Ze gebeuren volledig contactloos. Zo werken de chauffeurs die de leveringen op zich nemen, met handschoenen en een mondmasker en dragen ze elke dag propere kledij.

“De koerier zet de bestelling aan de deur bij de klant en belt aan om een veilige afstand te behouden. De factuur sturen we op zodat het bedrag kan worden overgeschreven”, zegt Filip Seghers van Quisquater. “Een volledig contactloze levering dus.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.