Nieuws Antwerpen Jellow zoekt gratis naar freelancer die u nodig hebt

Jellow zoekt gratis naar freelancer die u nodig hebt

Jellow zoekt gratis naar freelancer die u nodig hebt

ANTWERPEN – Om de gevolgen van de corona-crisis de baas te kunnen, gaan veel bedrijven op zoek naar tijdelijke, maar heel specifieke kennis. Het online matchingplatform Jellow wil zich nuttiger maken dan ooit door gratis hulp aan te bieden en het netwerk van freelancers open te stellen.

Jellow maakt het voor freelancers en bedrijven mogelijk om elkaar snel en op een eenvoudige manier te vinden. Bedrijven kunnen via de webtool hun freelance-netwerk in kaart brengen, beheren en vervolgens gaan uitbreiden. Freelancers kunnen er op hun beurt hun diensten aanbieden. Het resultaat is één groot netwerk van meer dan 34.000 freelancers actief binnen de zakelijke dienstverlening.

Mark Willems, ceo Jellow België: “Bedrijven en ook freelancers krijgen tijdens de huidige Corona-crisis rake klappen. Als freelanceplatform vinden we het belangrijk om freelancers en opdrachtgevers ook in moeilijke tijden bij elkaar te brengen. Om hen te steunen, bieden we tot en met 3 mei 2020 gratis onze diensten aan.”

“Normaal gezien betalen opdrachtgevers om via het Jellow-platform zelf naar freelancers in ons netwerk te zoeken. Om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen focussen op andere belangrijke dingen, nemen wij die zoektocht tijdelijk gratis van hen over. Daarna brengen wij de opdrachtgevers in contact met de meest relevante freelancers voor hun opdrachten”, aldus Mark Willems. “Een werkwijze die voor elk bedrijf voordelen biedt, want freelancers betaal je alleen voor de duur van het project, ze zijn het gewoon om snel te schakelen in nieuwe situaties, én ze werken en communiceren vaak van thuis… Ideaal dus in coronatijden!”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.