Nieuws Antwerpen Jeroen komt klusjes opknappen

Jeroen komt klusjes opknappen

Jeroen komt klusjes opknappen

jeroenJeroen Claus is een ervaren vakman. Hij doet aan renovatie, onderhoud en verbouwingen. Per 1 februari e.k. sluit hij aan bij De Klussenier. De Klussenier is een franchiseformule voor vakmannen die van alle markten thuis zijn.

In Tv-programma’s als ‘Help, mijn man is een klusser!’, ‘De Huisdokter’ of ‘Grootse plannen’, duiken ze meer dan eens op om kleine en grote renovatiewerken voor hun rekening te nemen. Jeroen zag een advertentie online en besloot om zijn kans te wagen. Na een grondig gesprek over zijn mogelijkheden en specialiteiten werd de beslissing om te starten snel genomen. Op 1 februari is het zover: voortaan gaat deze ervaren vakman verder onder de naam De Klussenier Jeroen Claus.

Jeroen Claus: “Na mijn opleidingen graduaat automechanica, sanitaire installaties en computertechnieken ben ik meteen aan de slag gegaan als monteur. Na enkele jaren werd ik 2de man bij een technisch installatiebedrijf. Daarna ben ik overgestapt naar de hout en bouwsector en werd ik verantwoordelijke schrijnwerkerij in maatwerkkeukens, interieurschrijnwerkerij en meubelmakerij. Ondertussen besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn grote hobby: renoveren en verbouwen. Inmiddels heb ik twee eigen woningen compleet zelf verbouwd naar moderne en comfortabele woningen. Mijn grote droom was om van mijn hobby mijn werk te maken en daarom was ik begin dit jaar al als vakman gestart in bijberoep. Al snel werd duidelijk dat mijn toekomst als zelfstandig ondernemer in de renovatie- en (ver)bouwsector ligt. Maar hoe maak je daar een rendabel hoofdberoep van? Een antwoord op die vraag vond ik bij bij De Klussenier. Na een 1ste vrijblijvend kennismakingsgesprek in Leuven was ik meteen enthousiast over de mogelijkheden die De Klussenier mij te bieden heeft, en ik besloot me bij deze succesvolle organisatie aan te sluiten.”

Jeroen werkt voornamelijk alleen maar voor grotere werken kan hij rekenen op de steun van collega’s uit de buurt zoals De Klussenier Thierry Vanden Boogaert en Lee Pauwels, beide uit Hemiksem, of De Klussenier Steven Warrens uit Stad Antwerpen. En mogelijk zullen er nog meer collega’s in deze regio bij komen. Jeroen: “Het is niet zo dat we samen één bedrijf hebben, want we zijn en blijven allemaal zelfstandige ondernemers. Maar voor bepaalde werken is het handig dat je een collega kunt inschakelen om werken voor de klant sneller te kunnen afwikkelen. Of om een helpende hand toe te steken, want alleen een plafond van Gyproc platen monteren valt niet mee.”

Het werkgebied heeft hij alvast afgebakend. Hij richt zich op particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij hem terecht. In de praktijk blijkt het moeilijk om gekwalificeerd personeel voor kleinere renovaties te vinden, omdat bouw- en aannemersbedrijven zich vooral op het grote werk als innovatie en nieuwbouw richten. De Klussenier opereert in een andere markt en daar liggen kansen voor deze kersverse ondernemer. Jeroen Claus: “Er is in deze regio behoefte aan een veelzijdige vakman die van alle markten thuis is. In deze streek gaat de klant vooral voor kwaliteit.”

De Klussenier is de franchiseformule van Het KlusHuis België BVBA. De Klussenier is marktleider in de Benelux en steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen om deze veelzijdige vakman in te schakelen voor renovatie, onderhoud en verbouwingen. Het bedrijf is gevestigd in Overijse, het hoofdkantoor in Leuven-Heverlee. Ernst Guldemond geeft meer informatie op 02-687.28.46 of 0474-50.29.59.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.