Nieuws Antwerpen Jetairfly schrapt zijn vluchten op Berlijn

Jetairfly schrapt zijn vluchten op Berlijn

Jetairfly schrapt zijn vluchten op Berlijn

jetairJetairfly schrapt vanaf begin juli e.k. zijn vluchten vanop Deurne naar Berlijn. Een en ander is het gevolg van een herschikking die de vliegtuigmaatschappij moet doorvoeren in zijn aanbod.  Jetairfly vliegt tijdelijk niet langer op Tunesië en het Egyptische Sharm el sheikh.

De komst van Jetairfly naar Deurne heeft voor een stevige opkikker  gezorgd op de Antwerpse luchthaven. Pakweg 100.000 toeristen boekten verleden jaar bij het reisbedrijf voor een vlucht vanop Antwerp airport. Jetairfly vloog oa. drie keer per week naar Berlijn Tegel. Die vlucht wordt evenwel geschrapt. Kennelijk was de bezetting ook niet zo indrukwekkend goed en maakte Jetairfly van de gedwongen herschikking van zijn lijnen gebruik om het bewuste vliegtuig straks op een andere bestemming  in te zetten.

Jetairfly blijft ondertussen wel nog vliegen op Rome, Mallorca, Malaga, Split, Barcelona, Ibiza, Alicante en Nador.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.