Nieuws Antwerpen Jim Verbist bij Inventive Designers

Jim Verbist bij Inventive Designers

Jim Verbist bij Inventive Designers

jimJim Verbist is bij Inventive Designers aangetreden als Services Manager. Verbist zal bij het bedrijf uit Hoboken verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het professional services team, om zo ook het groeiende klantenbestand van het bedrijf te ondersteunen.

Inventive Designers is in 1994 opgezet door Guy Dehond die de firma in al die jaren onafgebroken uitgebreid heeft. Scriptura Engage en intellStamp zijn in dit opzicht als softwarepakketten de bouwstenen geweest waarop de expansie gebaseerd werd. Scriptura Engage is de eigenlijke software-oplossing voor het aanmaken, het produceren en het beheren van de documentenstromen. Die documenten kunnen bestaan op papier, als mail, SMS, als invulformulier op een website, als social media message, als page op een website enz.

intellStamp is dan weer een digitale stempel die documenten van een wettelijke digitale handtekening voorziet en waarbij het document zijn legale waarde behoudt bij het uitprinten. Op die manier kunnen aktes, attesten, polissen of andere documenten digitaal worden afgeleverd in plaats van op papier omdat ze nog ondertekend dienen te worden.

Inventive Designers wordt sinds 2012 geleid door Joke Dehond, de dochter van Guy Dehond en haar partner Klaas Bals.

Jim’s aanwerving “sluit naadloos aan met Scriptura Engage’s plannen om, naast het verkopen van haar software, voortaan ook de implementatie te verzorgen. Zijn kennis en ervaring zullen de verdere groei en schaalbaarheid van Scriptura Engage enorm ten goede komen,” stelt CEO Klaas Bals. “Het continu verbeteren van de klantervaring is voor ons een absolute prioriteit. Zeker omdat we merken dat Scriptura Engage steeds meer betrokken is bij de belangrijkste applicaties van een organisatie. Verder ben ik er ook van overtuigd dat Jim zal zorgen voor een betere afstemming tussen de klantbehoeften en onze oplossingen.”

Jim Verbist mag terugblikken op meer dan 15 jaar ervaring met projectmanagement, service delivery management, project portfolio management en people management. Voorheen bekleedde hij al functies bij Tobania, waar hij meebouwde aan toekomstbestendige applicatiestructuren.

“Ik kijk er erg naar uit om de klantenVrelaties te verstevigen,” zegt Verbist. “Naast het leiden van ons professioneel team van product consultants, geloof ik dat ik de projectmanagementafdeling doelgericht kan schalen. Op die manier zal het ook gewoon meer professioneel te werk kunnen gaan. In de nabije toekomst zal ik ook nog meehelpen met de nieuwe positionering van de organisatie, namelijk als SaaS-bedrijf (Software as a Service).”

Inventive Designers heeft klanten in 17 verschillende landen. Enkele namen uit hun klantenportfolio: Colt, Sky, Siemens, Suncorp, Acerta, Belfius en Proximus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.