Nieuws Antwerpen J&M Catering slorpt Silverspoon op

J&M Catering slorpt Silverspoon op

J&M Catering slorpt Silverspoon op

SCHELLE – Cateringbedrijf Silverspoon is al sinds april gevestigd op de site van J&M Catering in Schelle, en wordt na een WCO-periode nu overgenomen. De overname maakt J&M Catering meteen tot één van de grootste spelers qua eventcatering op de Belgische markt. Dit najaar trouwens gaat J&M Catering als exclusieve cateraar én restaurantuitbater aan de slag in de totaal hernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen.

Beide bedrijven blijven als aparte merken binnen de sector opereren. Onderling wisselen de twee voortaan wel alle inzichten uit op vlak van logistiek en productie om zo een gevoelige efficiëntiewinst te realiseren.

Zaakvoerder van J&M Catering, Jan Jacobs: “Zowel J&M Catering als Silverspoon zijn referenties in de markt, met een eigen stempel, en dat willen we ook zo houden. We waken er nauwgezet over dat de uitwerking van de volledige culinaire beleving en de decoratieve toetsen 100% maatwerk zijn.”

De sterke man achter Silverspoon, Bart Claessens, behoudt zijn huidige functie en wordt tevens aandeelhouder van J&M Catering.

“Onder de vleugels van J&M Catering beschikken we vandaag over de ideale omkadering om het merk Silverspoon volgens een gezonde constante als gevestigde waarde binnen de eventcatering uit te bouwen”, zegt Bart Claessens.

J&M Catering en Silverspoon werken deze zomer al zij aan zij op grote evenementen zoals het EK Hockey in augustus. Ook verschillende festivals, zoals Tomorrowland en Lekker Klassiek, staan op het zomerprogramma van J&M Catering.

J&M Groep werd in 1992 opgericht en realiseerde in 2018 met 96 vaste personeelsleden een omzet van zo’n 21 miljoen euro. Het in 2007 opgerichte Silverspoon was in 2018 met 15 vaste personeelsleden goed voor 6,1 miljoen euro omzet.

Ook vele eventlocaties

J&M Catering en Silverspoon zijn naast eventcatering ook actief in een groot aantal eventlocaties, zoals Het Kasteel van Brasschaat, Café Local, Flinckheuvel, Barcelona Meeting, Mozaïc, en andere. Na een ingrijpende renovatie van enkele jaren is de historische Handelsbeurs in Antwerpen terug in de grandeur van weleer hersteld en daarbij zal J&M Catering optreden als exclusieve cateringpartner. J&M Catering zal daar ook een restaurant uitbaten in de oude Schippersbeurs, naast het gloednieuwe Autograph Hotel van de Marriott Group en de uitgebreide parking voor 270 wagens van Q-Park.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.