Nieuws Antwerpen J&M Catering tovert huwelijkslocatie om tot pop-up BarCelona

J&M Catering tovert huwelijkslocatie om tot pop-up BarCelona

J&M Catering tovert huwelijkslocatie om tot pop-up BarCelona

ANTWERPEN  – Feestzalen mogen in juli maximaal 50 gasten ontvangen op een huwelijk, en dansfeesten zijn tot eind augustus niet toegelaten. Cateringgroep J&M Catering neemt het zekere voor het onzekere en tovert Zaal Barcelona om tot een zomerse pop-up BarCelona. Astrid en Bram Coppens kwamen alvast proeven tijdens hun bezoek aan Antwerpen als eerste gasten in het kader van We Love Antwerp in het gezelschap van beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer.  

BarCelona is gelegen op de site van Hangar 26, waar onder andere ook Sommar x The Jane Open Air en restaurant De Kaai te vinden zijn. “Met BarCelona brengen we het vakantiegevoel naar onze stad. We brengen een zomers kader met tropische planten, lekkere cocktails, zuiderse wijntjes en heerlijke barfood aan democratische prijzen. Het Antwerpse Eilandje bruist meer dan ooit tevoren en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen met deze zomerse pop-up”, zegt Lorenz Lievens, marketingverantwoordelijke J&M Catering.

BarCelona is geopend van woensdag tot zondag vanaf 16u. Op de kaart staan aperitiefplanken met Italiaanse, Spaanse en Midden-Oosterse invloeden, maar ook zomerse salades en de Barça Burger, die niet enkel Spaans maar vooral zuiders getint is.

Een extra sfeermaker wordt de muziek. “Met de BarCelona Sunset Stage bieden we een vrij podium aan Antwerpse artiesten die graag akoestisch voor een intiem publiek willen spelen. Het podium met de zonsondergang in de achtergrond wordt ongetwijfeld een magische plek met een aantal verrassende namen.”

Cateringgroep J&M Catering baat onder andere het Kasteel van Brasschaat, Café Local, Flinckheuvel en restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.