Nieuws Antwerpen Jo Van Moer is verkozen tot Maritieme man van 2019

Jo Van Moer is verkozen tot Maritieme man van 2019

Jo Van Moer is verkozen tot Maritieme man van 2019

ZWIJNDRECHT – Op de Algemene Vergadering van de Vlaamse vereniging van maritieme en logistieke journalisten en publicisten (ESPA) werd Jo Van Moer, eigenaar van Van Moer Logistics uit Zwijndrecht, uitgeroepen tot Maritieme man van het jaar 2019. De uitreiking zal plaatsvinden in de loop van het najaar.

Jo Van Moer heeft van het transportbedrijf dat zijn naam draagt op 25 jaar tijd een internationale speler gemaakt die zijn stempel drukt op de maritieme en logistieke wereld. Dit jaar heeft hij de containerterminal aan het Albertkanaal in Grobbendonk heropend, nadat deze eerder dit jaar werd overgenomen van DP Wordt en het Havenbedrijf Antwerpen. De inlandterminal kan jaarlijks zo’n 75.000 containers behandelen, een belangrijke schakel om de mobiliteit in en rond Antwerpen te verbeteren.

“Ook zijn inspanningen om in de logistieke sector het voorbeeld te geven van een duurzaam beleid met aandacht voor geluidsisolerende en geluiddempende maatregelen, hebben indruk gemaakt”, zegt Freddy Michiels, voorzitter ESPA.

Vorige laureaten van de award Maritieme Man van het jaar zijn onder meer Rob Harrison (DP World Antwerp), Paul Valkeniers (CEPA), Walter Van Mechelen (Alfaport), Karine en Fernand Huts (Katoen Natie).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.