Nieuws Antwerpen “Jobs zullen verdwijnen, maar werkgelegenheid niet.”

“Jobs zullen verdwijnen, maar werkgelegenheid niet.”

“Jobs zullen verdwijnen, maar werkgelegenheid niet.”

ANTWERPEN – In de schaduw van het Havenhuis vond Voet aan Wal plaats, het jobfestival in het kader van het stads- en havenfestival Part of Antwerp. De dag werd afgesloten met de vierde PoA Talks over Jobs.

Meer dan 400 geïnteresseerden kwamen donderdagnamiddag langs bij de 40 bedrijven die hun tenten hadden opgeslagen op het Zaha Hadidplein. Het jobfestival Voet aan Wal wou zo vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de Antwerpse haven samenbrengen.

In het Havenhuis gingen na hun keynotes Charlotte De Groot, Port of Antwerp, Ive Marx, Universiteit Antwerpen, Mark Maldeghem, Jobat, en Luc Cortebeeck, International Labour Organization, met elkaar in debat over de Jobs van de toekomst. De PoA Talks zijn een initiatief van Part of Antwerp en partners Universiteit Antwerpen, Port of Antwerp en Made in Antwerpen.

Dankzij onze fotografen bieden wij u een korte terugblik in enkele sprekende beelden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.