Nieuws Antwerpen Jobstudent van het jaar werkt bij JES Carwash

Jobstudent van het jaar werkt bij JES Carwash

Jobstudent van het jaar werkt bij JES Carwash

carwashDe jobstudent van het jaar werkt bij JES Carwash in Essen. Wout Peeters (18) werd door de zelfstandigenorganisatie Unizo en de dienstengroep ADMB verkozen onder honderden kandidaten.

Zaakvoerder Stef Kerstens is maar wat trots op zijn jobstudent. Wout Peeters werkt bijna elke weekeind en vele dagen tijdens de vakantie in de carwash. Wout was er al drie geleden bij toen Stef Kerstens zijn zaak opzette. Hij werd verantwoordelijk voor de ontvangst van de klanten, het afspuiten van de wagens en het plaatsen van de auto’s op de ketting.

Wout werd door de zaakvoerder en de organisatoren van de prijs geloofd voor “zijn humor, de kennis van de installatie, zijn engagement en zijn teamspirit.” Volgens Stef Kerstens is hij “een droom van een jobstudent.”

Wout Peeters rondde onlangs zijn middelbare studies Technische Wetenschappen af en wil nu chemie gaan studeren. Hij werkt bij JES carwash om met zijn loon zijn hobby te financieren. Hij speelt namelijk in een hardcore groep. Hij vindt zijn job in de carwash “veel origineler dan veel andere studentenjobs.”

De jobstudent van het jaar kreeg zijn prijzen, een extra maandloon van 1250 euro netto en een Microsoft Windows Phone uit handen van Karel Van Eetvelt, de gedelegeerd bestuurder van Unizo en Philip Van Eeckhoute, de gedelegeerd bestuurder van ADMB.

Met de jaarlijkse prijs voor de jobstudent van het jaar willen Unizo en ADMB aandacht creëren voor het belang van de studentenarbeid. Ieder jaar gaan zo’n 450.000 studenten aan de slag bij KMO’s, grote ondernemingen en zelfstandigen. Dit is in feite meer dan ooit tevoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer