Nieuws Antwerpen Johnny Crijns lanceert boekingssoftware voor entertainmentsector

Johnny Crijns lanceert boekingssoftware voor entertainmentsector

Johnny Crijns lanceert boekingssoftware voor entertainmentsector

Na lang zoeken naar het perfecte boekingssysteem besloot Johnny Crijns van Wima Bowling en San Marco Village dat dit pakket nog niet op de markt bestond. Samen met David De Windt en Ilya Volkov ontwikkelde hij Booktivity, een uniek slim boekingssysteem voor de entertainmentsector.

Met Booktivity kunnen bedrijven hun online boekingen optimaliseren, hun activiteiten stroomlijnen en de administratiekosten verlagen dankzij een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde applicatie. “Een slim algoritme, dat bij de lancering van Booktivity speciaal werd ontwikkeld voor bowlingzaken, gaat de bezettingsgraad optimaliseren”, legt Johnny Crijns uit. “Zelfs de meest ingewikkelde pakketten kan het systeem verwerken uitgaande van supplementen, activiteiten, datum, tijd, … ”

Ook voor de klant is het ook zeer eenvoudig om een bowlingbaan of pakket te boeken. “Door enkele mogelijke data in te geven, zoekt het systeem de meest optimale oplossing voor de klant. Zelfs als zijn eerste of tweede keuze niet meer beschikbaar is, biedt het slimme algoritme een oplossing.”

Booktivity kan ook opgezet worden voor andere bedrijven, zoals karting, indoor skipistes, trampoline parken, feestzalen, enzovoort. “Doordat Booktivity cloudgebaseerd werkt, is het systeem altijd en overal ter wereld raadpleegbaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.