Nieuws Antwerpen Jolien D’hoore krijgt duwtje in de rug van SD Worx

Jolien D’hoore krijgt duwtje in de rug van SD Worx

Jolien D’hoore krijgt duwtje in de rug van SD Worx

ANTWERPEN – HR-dienstenverlener SD Worx heeft de toekomst van het huidige Boels-Dolmans Cycling Team voor de periode 2021 tot en met 2024 verzekerd. De Antwerpse specialist in payroll en HR tekent een vierjarig contract met ’s werelds beste vrouwenteam in het wielrennen.

De huidige sponsors Boels Rental en Dolmans Landscaping Group gaven tijdens het WK wielrennen in Yorkshire in september 2019 al aan dat hun sponsoring na 2020 zou stoppen, omdat ze in de afgelopen jaren hun sponsordoelstellingen ruimschoots hebben bereikt. Het team is al vijf jaar de nummer één op de UCI Ranking, terwijl van 2015 tot en met 2018 vier jaar op rij de individuele wereldtitel op de weg werd veroverd door vier verschillende rensters.

“Dat we binnen enkele maanden zo’n mooie hoofdsponsor voor liefst vier jaar wisten vast te leggen, bewijst dat we de afgelopen jaren goed werk hebben verricht”, constateert general teammanager Erwin Janssen tevreden. “De investering van een succesvol bedrijf als SD Worx bewijst ook dat het vrouwenwielrennen de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen.”

Bewuste keuze voor vrouwenwielrennen

Kobe Verdonck, ceo SD Worx: “We zijn erg trots dat we hoofdsponsor worden van ’s werelds beste vrouwenploeg in het wielrennen. Wielrennen is een uitermate toegankelijke en groene sport, dicht bij de mensen en internationaal geliefd bij een zeer breed publiek. We zien ook heel wat raakvlakken met de waarden van SD Worx. We zijn ervan overtuigd dat deze sponsoring onze naamsbekendheid verder zal versterken bij onze twee doelgroepen: werkgevers en werknemers, internationaal.”

SD Worx treedt in 2020 al toe tot het team als co-sponsor. Vanaf 2021 gaat de vrouwenploeg verder onder de naam SD Worx Cycling Team.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.