Nieuws Antwerpen Jones Lang LaSalle wordt JLL

Jones Lang LaSalle wordt JLL

Jones Lang LaSalle wordt JLL

jllHet vastgoedbedrijf Jones Lang LaSalle heeft zijn naam verkort tot JLL. De snelle digitalisering van de marktomgeving is ellendig voor wie telkens Jones Lang LaSalle moet intikken.

JLL is een van de grootste commerciële vastgoedbedrijven ter wereld. Het concern heeft vanuit Londen met zijn 48.000 personeelsleden internationale vertakkingen uitgetekend in nagenoeg 70 verschillende landen. Ook in België. JLL heeft vestigingen in Antwerpen, Brussel en Namen. De groep heeft in dit opzicht een indrukwekkende portefeuille opgebouwd.

“Wij passen onze naam aan maar wij behouden onze aloude cultuur en tradities”, zegt marketing directeur Charles Doyle. “Onze integriteit en onze waardebeleving naar de klanten toe blijft dezelfde. Wij zijn er anderzijds van overtuigd dat JLL als letterwoord makkelijker op de tong ligt en ook beter te visualiseren valt in een nieuw logo.”

JLL zal in de komende twee jaar uitgerold worden over de hele wereld en in de 1000 vestigingen die de groep telt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer