Nieuws Antwerpen Jong Belgisch mannenlabel opent multibrandstore in Antwerpen

Jong Belgisch mannenlabel opent multibrandstore in Antwerpen

Jong Belgisch mannenlabel opent multibrandstore in Antwerpen

ANTWERPEN – Eind oktober opent het Belgische mannenlabel Castart een multibrandstore nabij de kammenstraat in Antwerpen. Oprichters Michiel en Dries Somers realiseerden een offline-beleving die meer is dan een gewone winkel. “Veel meer dan online is dit dé toekomst van retail. Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen”, aldus het team van Castart.

Broers Michiel en Dries Somers startten in 2018 het label Castart op, stylist Diego Boonen maakte het team compleet. De collectie is vandaag te vinden in 8 verschillende landen. “We laten ons steeds inspireren door de artistieke wereld. Zo is voor de winter ’19 het thema Bauhaus. Verder focussen we ons sterk op de kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen”, vertelt het team.

De nieuwe winkel bevindt zich in een oud herenhuis in de Everdijstraat 15. Het label werkte hiervoor samen met Made Antwerpen, een organisatie die leegstand in Antwerpen een nuttige invulling geeft.

“Wij zien het ook breder dan enkel en alleen een mannenwinkel. Zo verenigen we hier internationaal georiënteerde labels uit onder andere de UK en Frankrijk die een soortgelijke visie delen; zoals Le Bonnet Amsterdam en Stan Ray”, vertelt het team. “Een vernieuwd design, een duidelijk verhaal en een productie die ontwikkeld is met oog voor duurzaamheid: daar heeft Antwerpen nood aan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.