Nieuws Antwerpen Jonge sommelier opent pop-up in Burcht

Jonge sommelier opent pop-up in Burcht

Jonge sommelier opent pop-up in Burcht

BURCHT – Op de Koningin Astridlaan 1 in Burcht is Sam Geldof gestart met Sam’s Wijnen, een pop-up wijnwinkel/bar. De jonge sommelier verkoopt en serveert er dranken met een verhaal.

Tijdens een stage in De Jonkman was Sam Geldof onder de indruk van sommelier Jasper Van Papeghem. Het dreef hem in de richting van Chef’s Table waar food en wijn centraal staan. Sam verdiepte zich verder in wijnen, verrijkte zijn smaakpallet en wil nu verder zijn visie met anderen delen.

Sam Geldof: “Kwaliteit voor een betaalbare prijs in een aangename setting, daar ga ik voor. Ik ga ook verder dan de wijn in het glas. De persoon achter de wijn, het verhaal en het proces van hoe de druif omgetoverd wordt in wijn, komen allemaal ter sprake. Je vindt hier enkel wijnen waar ik zelf voor 200% achter sta.”

Sam’s Wijnen richt zich tot wijnliefhebbers, horecazaken en bedrijven, maar ook mensen die gewoon willen genieten van een goed glas wijn kunnen in de trendy bar wegzakken. “We serveren heel wat wijnen per glas, zodat je verschillende wijnen kan ontdekken. Verder vind je hier heerlijke cocktails, mocktails, speciale bieren, hapjes en tapas.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.