Nieuws Antwerpen JongerenKamer koos nieuw bestuur

JongerenKamer koos nieuw bestuur

JongerenKamer koos nieuw bestuur

vokaDe ondernemers van de JongerenKamer hebben een nieuw bestuur gekozen. De Kamer blijft opereren onder het voorzitterschap van Anna Demuylder en telt tien bestuursleden.

De JongerenKamer binnen de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland is een goed georganiseerd netwerk dat jonge ondernemers (-40 jaar) met een vooraanstaande rol in het bedrijfsleven ondersteunt en inspireert. Centraal daarbij staat het uitbreiden van het eigen netwerk.

De JongerenKamer wordt aangestuurd door voorzitter Anna Demuylder en heeft Koen Maertens als ondervoorzitter en Lien Van Mechelen als secretaris. De bestuursleden zijn voortaan Thomas Cols, Leen Janssens, Michaël Juchtmans, Marco Nagels, Michaël Pszeniczko, Sus Van Hove en Jan Van Sande.

Elk bedrijf dat lid is van de Kamer kan twee leden per bedrijf afvaardigen naar de JongerenKamer. Van september tot en met juni worden elke laatste dinsdag van de maand Happy-Hours georganiseerd. Een interessante spreker komt er telkens spreken over een aantal facetten van het bedrijfsleven. Het zijn steeds inspirerende verhalen over uiteenlopende thema’s zoals ondernemersschap, financiën, marketing, politiek, innovatie, creativiteit, hr enz. Twee keer per jaar wordt de Happy Hour gewisseld voor een bedrijfsbezoek. Elke bijeenkomst wordt besloten met een drankje en een mogelijkheid tot netwerken.

Meer inlichtingen bij Marco Nagels op marco.nagels@voka.be en 03/232.22.19

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.