Nieuws Antwerpen JooS Consulting uit Niel lanceert supply chain spin-off

JooS Consulting uit Niel lanceert supply chain spin-off

JooS Consulting uit Niel lanceert supply chain spin-off

De vraag vanuit de markt naar supply chain en logistieke profielen om processen te ondersteunen en te optimaliseren is de laatste jaren enorm gegroeid. Om een antwoord te kunnen bieden op die grote vraag, besliste JooS Consulting uit Niel om de spin-off Supply Change op te richten. Het nieuwe bedrijf zal zich specifiek richten op het detacheren van consultants met logistieke expertise.

Véronique Lievens, die sinds 8 jaar actief is in de groep, zal aan het hoofd staan van Supply Change. “Binnen JooS Consulting hebben we op dit moment al meer dan 50 consultants die actief zijn in supply chain. De tijd leek ons rijp om die tak binnen het bedrijf los te koppelen en hier een aparte entiteit voor op te richten. Door in te zetten op een eigen naam en merk kunnen we de focus op supply chain nog vergroten en onze positie in de markt verbeteren. Daarnaast zullen we nog meer specifieke opleidingen kunnen aanbieden aan onze consultants. We streven ernaar de komende 3 jaar te groeien naar 100 consultants.”

Net als zusterbedrijven JooS Consulting en PZ, wil Supply Change zich onderscheiden van andere consultancy bedrijven door een persoonlijke aanpak en familiale waarden. “Zelfs tijdens de moeilijkste coronamaanden zijn wij als familiebedrijf erin geslaagd om iedereen aan boord te houden en niemand op tijdelijke werkloosheid te zetten. Deze unieke benadering geeft ons nu een competitief voordeel. We krijgen beduidend meer spontane sollicitaties binnen”, besluit Véronique Lievens.

Joos Consulting werd in 1998 opgericht door Johan Van Damme en groeide uit tot een belangrijke speler in het detacheren van financiële professionals. In 2007 kwam er een eerste spin-off en werd het zusterbedrijf PZ opgericht dat zich richt op het detacheren van HR professionals. Vijf jaar later kwam hier Waterfront bij, die zich louter richt op interim management. De hele groep hoopt om dit jaar voor het eerst de kaap van de 500 medewerkers te kunnen nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.