Nieuws Antwerpen Jos Duchamps in wereldwijde board vakvereniging voor facility managers

Jos Duchamps in wereldwijde board vakvereniging voor facility managers

Jos Duchamps in wereldwijde board vakvereniging voor facility managers

ANTWERPEN – Jos Duchamps, managing director van PROCOS Group, wordt als eerste Belg ooit director in de wereldwijde board van IFMA, de vakvereniging voor facility managers.

IFMA telt 24.000 leden en is actief in 100 landen. “De board bestaat uit 13 leden uit alle regio’s en bepaalt de visie en strategie van de vereniging”, zegt Jos Duchamps, die in het verleden ook de Belgische IFMA chapter oprichtte.

Grote uitdagingen

IFMA heeft een eigen trainingsprogramma, ondersteunt normalisatie, zet workshops op en organiseert wereldwijd events om kennis te delen. Als beroepsvereniging neemt IFMA deel aan het sociaal economische debat en gaat in gesprek met de beleidsmakers.

“De facility managers staan voor grote uitdagingen. Ze staan niet enkel in voor een inspirerende en attractieve werkomgeving, maar zijn ook actief betrokken bij het verbeteren van onze leefomgeving. Hun programma’s reduceren de CO²-emissie en verbeteren de energieprestaties van gebouwen”, aldus Jos Duchamps.

PROCOS Group, waar Jos Duchamps al 20 jaar vennoot is, heeft kantoren in Antwerpen, Hasselt, Arnhem en Lissabon. Het Antwerpse bedrijf adviseert organisaties bij het optimaliseren van de werkomgeving en het structuren van het facility management.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Opnieuw 12 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 3 juni het faillissement van 12 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.