Nieuws Antwerpen Judith Dillen maakt kans op WOMED Award

Judith Dillen maakt kans op WOMED Award

Judith Dillen maakt kans op WOMED Award

De finalistes van de WOMED Award 2021 zijn bekend. In de categorie ‘Belofte van het Jaar’ dingt Judith Dillen van het Antwerpse headhuntingkantoor One On One mee naar de titel. Op 9 maart vindt de uitreiking plaats.

Ieder jaar bekronen Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. Die wordt op 9 maart 2022 al voor de 23ste keer uitgereikt. Bij de kanshebbers voor de titel van ‘Onderneemster van het Jaar’ vinden we geen regiogenoten, maar in de categorie ‘Belofte van het Jaar’ zit wel een Antwerpse onderneemster: Judith Dillen.

Judith is founder van One On One, een headhuntingkantoor met focus op de logistieke en maritieme sector. Samen met heel wat toonaangevende bedrijven in en rond de Antwerpse Haven werkt zij aan het personeelstekort door innovatief in te zetten op de arbeidsmarkt.

“Ik ben ontzettend fier en dankbaar dat ik de provincie Antwerpen en de Antwerpse Haven mag vertegenwoordigen op de WOMED Award 2021”, reageert ze.

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door de jury en een publieksstemming. Zelf kan je nog tot en met 9 februari stemmen op Judith Dillen via deze website. De online-uitreiking van de WOMED Award vindt plaats op 9 maart.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.