Nieuws Antwerpen July Van Hapert uit Kapellen heeft beste ondernemersidee

July Van Hapert uit Kapellen heeft beste ondernemersidee

July Van Hapert uit Kapellen heeft beste ondernemersidee

KAPELLEN – Tijdens Nacht van de Inspiratie, die toekomstige starters moet helpen bij hun ondernemingsplannen, was er een pitchingwedstrijd voor het beste ondernemersidee. In totaal zakten meer dan 100 deelnemers af naar Genk om aan hun ondernemersidee te werken. July Van Hapert uit Kapellen won met haar duurzame cosmetica de prijzenpot van 4.000 euro. 

July Van Hapert is een studente product design die vanuit haar passie voor cosmetica wil bijdragen aan een duurzame wereld. CEA cosmetics is een innovatief cosmetica merk dat plastic waste en onnodig watervervoer wilt elimineren. Een vloeibare zeep bevat gemiddeld 80% water. CEA maakt een zeep zonder water die is samengesteld uit eerlijke biologische grondstoffen. De cosmeticaproducten worden zonder verpakking en in solid vorm verkocht.

“Ik heb gekozen voor 100% vegan en cruelty free bestanddelen waardoor de zeep van binnen maar ook van buiten mooi is”, zegt July Van Hapert. “Mijn volgende stap is het opzetten van een crowdfundingcampagne om de eerste zepen te verkopen aan een breed publiek.”

“De passie van July voor haar product en de uitgekiende strategie hebben de jury overtuigd om voor CEA Cosmetics te kiezen,” aldus Lucas Bellens, die voor Voka in de jury zetelde.

De Nacht van de Inspiratie is een initiatief van Bizidee in samenwerking met de Begenkers, UCLL, Lucas School of Arts en de stad Genk.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.