Nieuws Antwerpen June Energy breidt aanbod uit naar kmo’s

June Energy breidt aanbod uit naar kmo’s

June Energy breidt aanbod uit naar kmo’s

ANTWERPEN – Je energieverbruik monitoren en automatisch overstappen naar de voordeligste leverancier. Tot voor kort konden alleen consumenten dat, maar de Antwerpse scale-up June Energy breidt zijn model nu ook uit naar kmo’s.

De innovatieve technologie van June Energy meet continu je energieverbruik en zorgt er voor dat je automatisch overstapt naar de meest voordelige leverancier. Niet één keer per jaar, maar telkens wanneer een overstap je factuur doet dalen. Voordien konden alleen particulieren hun verbruik real time monitoren en automatisch switchen naar de meest voordelige leverancier. Dat model wordt nu ook naar kmo’s uitgebreid.

Vincent De Dobbeleer, co-founder June Energy: “Ook kmo’s zien hun energiefacturen stijgen. Ze zijn evenzeer op zoek naar slimme, kostenefficiënte manieren om te besparen op elektriciteit. Onze technologie is nu klaar om hen een handje toe te steken. Als de kmo’s mee aan boord springen, kunnen we nog veel zwaarder wegen op de energietransitie.”

June Deal

Een andere uitbreiding in het aanbod richt zich tot particulieren. Naast het betalende model kunnen zij ook gratis op energie besparen. Zo kunnen ze één keer per jaar intekenen op een June Deal, waarbij ze op basis van hun verbruiksprofiel een groen energie-aanbod onder de marktprijs krijgen.

“Met June Energy geven we de consument de technologische tools in handen om zelf zijn verbruik te sturen, en zo energie én geld te besparen. Een andere groep consumenten die daar voorlopig minder actief en minder bewust mee bezig is, ontzorgen we nu met de June Deals. Zo zijn ze zeker van groene energie én van een forse besparing op hun energiefactuur.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.