Nieuws Antwerpen June Energy start crowdlendingcampagne

June Energy start crowdlendingcampagne

Zaakvoerders Vincent De Dobbeleer en Georges Lieben van June Energy Zaakvoerders Vincent De Dobbeleer en Georges Lieben van June Energy

June Energy start crowdlendingcampagne

Het Antwerpse June Energy start een crowdlendingcampagne om met het extra kapitaal nog meer nieuwe klanten aan te trekken. Het gaat daarom in zee met het Gentse WinWinner die de missie van June in een stroomversnelling moet brengen.

Zaakvoerders Vincent De Dobbeleer en Georges Lieben van June Energy ontwikkelden een digitale energieassistent om eenvoudig over te schakelen naar het voordeligste energietarief, zonder dat gebruikers zich zorgen moeten maken over de administratieve hindernissen. Meer dan 13.000 mensen hebben hierdoor de switch al gemaakt van leverancier. Maar June Energy ziet het groter en wil dat aantal doen stijgen.

Om nog meer mensen aan een gunstigere energiefactuur te helpen, startte June Energy een crowdlendingcampagne op bij WinWinner. “Nu besparen onze klanten jaarlijks in totaal een dikke 4 miljoen euro aan energiekosten, en zo’n 90% van de gebruikers switchen we naar groene energiecontracten”, berekende Vincent. “Met de investeringen van de crowd hopen we dit bedrag in de toekomst nog meer op te trekken en ons klantenbestand te verdubbelen.”

Investeren in de crowdlendingcampagne van June Energy kan nog tot en met 27 september 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.